Hírek

2017. december 8.

Mentál Est

Kadlecsik Zoltán előadása - Agresszió! X,Y,Z generáció!

Az előadáson Kadlecsik Zoltán elmondta, hogy mindenek előtt érdemes észre venni és komolyan venni, hogy vannak érzelmeink. A düh is egy nagyon fontos és alap érzelem. Nem elkerülni kell, hanem meg kell vizsgálni, hogy mi, miért okoz bennünk dühöt. Továbbá kiemelte, hogy a személyes kapcsolatokban sokkal jobban kezelhetőek az érzéseink is. Ha elfolytjuk az érzéseinket és nem vesszük komolyan, akkor később sokkal nehezebb kezelni azokat.

2017. október 19.

Mentál Est

Kadlecsik Zoltán előadása - Kötődni szeretnék, de nem tudok!

Sokan vagyunk kötődési problémákkal. A baj ott kezdődik szerintem, ha minden nehézséget patalógiás helyzetnek kezelünk. Mert egész egyszerűen nem könnyű kötődni, bízni, közel lenni. Mégis ez segít! A találkozások. Ha mindig azt nézzük és elemezzük, hogy a másik a társam miért nem tud kötődni, valami elcsúszott benne, akkor nem is fogom tudni meglátni az igazi arcát. Akkor a helyzetéhez kötődöm, de nem az emberhez, aki küzd is ezzel azzal, meg más szerepben jól működik. És még ennek az alján, még beljebb van az ember, akihez érdemes kapcsolódni.

2017. szeptember 21.

Mentál Est

Kadlecsik Zoltán előadása - Egy csók és más semmi?

Az első és fontos kérdés, hogy miért születik meg a szerelem és meddig tart? Van-e első látásra szerelem. Fontosnak tartom, hogy az emberek, ne keverjük össze a szerelmet a vággyal. Legyen az szexuális vágy, vagy annak a vágya, hogy tartozzunk valakihez. Ez nem szerelem, ez vágy! A szerelem, szerintem egy fontos és rendkívül jó érzés és szükséges is, ugyanakkor fel kell tenni a kérdést, hogy a párkapcsolatunk elsődleges feladata-e a szerelem? Elköteleződni szerintem akkor lehet, ha van szerelem és van önismeret és kapcsolódási vágy, hogy én vele együtt szeretnék élni.

2016. április 7.

Mentál Est

Kadlecsik Zoltán "Anyámmal egy ágyban" előadása
2016. március 3.

Mentál Est

Kadlecsik Zoltán teltházas előadása

Kadlecsik Zoltán tegnap teltház előtt tartotta az "Egy pár kapcsolat vagy egy párkapcsolat" című előadását.

Kadlecsik Zoltán teltházas előadása
2016. február 4.

Mentál Est

Boldogság, siker - előadás

A PSMH Lelki Műhely-Mentál Klub keretében tegnap este Kadlecsik Zoltán mentálhigiénés szakember előadása sok új érdeklődővel boldogság, siker témakörben.

Kadlecsik Zoltán előadása

wahavi honlaptervezésdrupal