Babahordozó Klub

Babahordozó Klub

A Soproni Babahordozó Klubot 2013-ban alapítottuk. Kezdetben 4-5 lelkes anyuka látogatta a klubot, és csupán saját tapasztalatainkat osztottuk meg egymással.

Mára többen is babahordozási tanácsadók lettünk, így szakszerű segítséget tudunk nyújtani a hozzánk forduló családoknak.

A babahordozási tanácsadók anatómiai tudással, széles körű eszközismerettel és több éves hordozós tapasztalattal rendelkeznek.

A hordozás, testközelség a kisbabák egyik alapvető szükséglete, minden baba hordozásra születik. Számtalan hordozóeszköz áll a családok rendelkezésére, azonban nem mindegy, miben hordozzuk gyermekeinket. A Babahordozó Klubban hordozási tanácsadók segítenek, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközt. A különböző hordozókat bárki kipróbálhatja a klubban, és kölcsönzésre is van lehetőség.

Várjuk szeretettel a kismamákat, akik információt gyűjtenek születendő gyermekük hordozásához, kisbabás családokat, akik hordozni szeretnének, de nem tudják, miben, hogyan, és persze a nagyobb gyerekek szüleit is, akik már totyogójuknak keresnek ideális hordozóeszközt.

MINDEN HÓNAP MÁSODIK CSÜTÖRTÖKÉN KENDŐS KLUBOT TARTUNK. Kiket várunk ide?

  • Kismamákat, akik szeretnének felkészülni újszülött kisbabájuk hordozására.
  • Kisbabás és nagybabás anyukákat, akik megismerkednének a szövött kendőkkel, hosszúval és karikással is, és szeretnék gyermeküket elöl, csípőn, vagy akár háton hordozni.
  • Azokat, akik hosszú vagy karikás szövött kendőt szeretnének kölcsönözni.

MINDEN HÓNAP HARMADIK CSÜTÖRTÖKÉN MEI TAI/CSATOS KLUBOT TARTUNK Kiket várunk ide?

  • Legalább ülni tudó babák anyukáit, akik a kendőn kívül megismerkednének más hordozóeszközökkel is.
  • Azokat, akik mei tai-t, vagy csatos hordozót szeretnének kölcsönözni

Információ:
Borosné Bognár Petra - +36 30 2779647, petra.boros85 [kukac] gmail.com
www.facebook.com/sopronibabahordozoklub

Vezető / Felelős személy: 

wahavi honlaptervezésdrupal