Tájékoztató a jelentkezőknek

Vándorbölcső Mozgalom

Nagy örömmel vettük jelentkezéseteket!

Néhány tudnivaló a bölcsőről, a vándorlásról:
„A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom célja, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek. A vándorbölcső annak a jelképe, hogy a család gyermekvállalása nem egyéni feladat, hogy szeretettel, segítséggel mellettetek áll egy közösség.”
Ehhez a felhíváshoz, gondolathoz csatlakoztunk. A Vándorbölcsőt soproni és Sopron környéki családoknak készítették a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolájának tanulói.
A bölcsőkre általában több jelentkező is van, ezért sorsolás útján döntjük el, melyik családhoz kerül. A bölcső 4-5 hónapig lesz a családnál, amíg a baba ki nem növi.

Kérjük, akkor jelentkezzetek, ha tudjátok vállalni, hogy ha "bölcsőtulajdonosok" lesztek, egy képet rendelkezésünkre bocsátotok a babával és a bölcsővel, melyet megjelentetünk a honlapon, esetleg cikkekben. Azzal, hogy kis nyilvánosságot vállaltok, ti is a családbarát szemlélet terjesztését szolgáljátok.

A bölcső mellett egy füzet is körbe fog járni, amibe minden babáról pár gondolat, kép is bekerül, ebben is számítunk az együttműködésre.

A bölcső szétszedhető, személyautóba is befér. Tisztítható, átzuhanyozható kókuszmatracot is adunk hozzá.

A jelentkezés határideje: 2017. október 10.

A következő adatokat kérjük a jelentkezés véglegesítéséhez nadudvarita@gmail.com címre:

Név (édesanya):
E-mail cím:
Telefonszám (csak „vészhelyzetben” fogjuk használni!):
A baba várható születési ideje:
Lakcím, ahova hazamentek majd a babával:
Mutasd be pár mondatban a családotokat!

Vezető / Felelős személy: 

wahavi honlaptervezésdrupal