Szeretettel köszöntöm a Tisztelt Látogatót!

Köszöntő

Sok nyugdíjas pedagógus és pedagógustisztelő szinte második otthonaként tekint a Művelődési Házra, melynek adottságai és hagyományai egyediek városunkban. A legaktívabb itt működő műhelymunka közösségek kereteket adnak az idősödő korosztály hasznos és értékes időtöltéséhez. Bízunk benne, hogy a demencia elleni küzdelem kihívásai közepette mindezzel hozzájárulhatunk a mentális egészség megőrzéséhez. Más társadalmi rétegek, köztük az ifjúság és a középkorosztály lelki-mentális egészségmegőrzéséhez is szeretnénk hozzájárulni új programokkal. Tevékenységeink között kulturális, oktatási, közművelődési és szociális feladatok ellátása egyaránt szerepel. Városi, kistérség szintű kerekasztalok, megbeszélések, ünnepségek befogadásával az esélyegyenlőség és a társadalmi felzárkóztatás ügyét is szolgáljuk.

A művelődési ház közönségének frissítése érdekében 2016 februárjára készültünk el új honlapunkkal, az ahhoz kapcsolódó, régi mellett elindított új facebook oldallal. Nézzen körül honlapunkon és szerezzen benyomásokat az énekkarokról, zenei együttesekről, akik itt készülnek fellépéseikre. Tekintse meg az alkotókörök, klubok oldalait, ők is Házunkban készülnek: zsűriztetésekre, kiállításokra, továbbképzésekre.

Jöjjön el és ismerje meg Pedagógus Nyugdíjas Klubunkat, ahol a heti előadásokon, időnként kirándulásokon vehet részt és a baráti körökhöz csatlakozhat: a művészet adta közös élmények mentálisan felemelik és összekovácsolják a tagságot. A kiemelkedő eseményeket, mint: a pedagógusnapi, főként karácsonyi rendezvényeket újonnan a Ház többi csoportjának és látogatóközönségének és a helyi, kiemelkedően tehetséges gyermekek és művészek bevonásával szervezzük.

Vegye fel a kapcsolatot a Házban tevékenykedő énekkarok vezetőivel. Stabil, kiszámítható próba időpontokkal, kiváló szakmai vezetéssel és eredményekkel, felhangolt zongorával, szekrényekkel, fűtött helyiséggel várják az új lelkes dalosokat!

Adja tovább az információt, hogy van Baba-mama Klubunk családpedagógus vezetésével, amely nyílt csoportként működik. A fiatal soproni anyukákat bíztassa az „Anya születik” címmel elindult díjmentes előadás sorozaton való részvételre, melyet pszichológus vezetésével tartunk.

Kísérje figyelemmel a „lelki műhelyek” és az egyéb itt működő csoport, szervezet előadásait, sorozatait, összejöveteleit.

Alapítványunk, intézményünk életét szeretnénk még pezsgőbbé tenni új programok szervezésével, a társintézményekkel való aktívabb közreműködéssel és a minden korosztály sikeresebb bevonásával.

Köszöntöm a kormányzati, önkormányzati szervek, kulturális és oktatási intézmények, civil és egyéb non-profit szervezetek, vallási közösségek, egyházak képviselőit, szakembereit akik támogatják és együttműködésükkel gazdagítják tevékenységünket. Kiemelten köszönetet mondunk Támogatóinknak: a Területi Művelődési Intézmények Egyesületének, az Emberi Erőforrások Minisztériumának és Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának.

Bánfi Ákos

wahavi honlaptervezésdrupal