Vándorbölcső mozgalom

Nap Időpont

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy Sopronban útjára indul egy Vándorbölcső!

Az első Vándorbölcsőt a HáromKirályfi HáromKirálylány mozgalom indította el Magyarországon. Bölcsőket készítettek, melyeket meghatározott időnként kisorsolnak a jelentkezők között. Cél, hogy ezek a bölcsők a közösségteremtés eszközei legyenek, jelképezik, hogy a gyermekvállalás közös ügyünk.

Több vidéki szervezet is csatlakozott a programhoz, 2017-ben pedig Sopronban is elkészül a Bölcső.

Köszönjük a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolájának (vezetőségnek, tanároknak és a technikusoknak) hogy a tervezéstől a matracig elkészítik a bölcsőt és felajánlják a születendő kisbabáknak.

Reméljük sok családnak telik majd öröme benne!

Vándorbölcső mozgalom

Kapcsolódó személyek

Nádudvari Rita

Klubvezető
Nádudvari Rita

Nádudvari Ritának hívnak, 1976-ban születtem. Egészségügyi főiskolát végeztem, (diplomás ápoló, szülésznő) a diploma megszerzése után azonban szociális területen, a Máltai Szeretetszolgálat Játszótér programjában dolgoztam. Itt kaptam kedvet a szociális területen való munkához. 

2000-ben megházasodtam. 5 gyermeket nevelünk férjemmel, aki pedagógus. A GYES alatt végeztem el a szociálpedagógus/családpedagógus szakot. Kapcsolatban állok a Családi Életre Nevelés programmal, a Perinatus Alapítvánnyal, a Magyar Családterápiás Egyesülettel, a Három Királyfi Három Királylány Mozgalommal.

2015. szeptemberében lettem házigazdája a Maminti Baba-Mama Klubnak.

2017-ben indítjuk útjára a Vándorbölcsőt Sopronban, ennek koordinálása a feladatom.

Családterapeuta – jelölt vagyok, szakmai felügyelet mellett foglalkozom párokkal, családokkal. 

Élethivatásomnak tekintem, hogy segíthessek megőrizni a családok-házaspárok boldogságát, egységét, hogy „erős családokban erős gyermekek nőjenek fel”.

Támogatóink